TRÅKIGT MEN SANT

(Ännu ett bildlöst inlägg)

Dans med mina småttingar förut, helt okej. Lite stimmiga som vanligt men det är väl bara ett plus? :)
' för er som inte visste är jag dansledare för en grupp med 5-6 åringar! '

Och imorgon är det dans som gäller och sen också de hela helgen. För då är det dags fr utbildning som alla ledare sysslar med en hel helg, och snacka om att jag är taggad till tusen!
En massa plugg just nu är det också, fysik prov både idag och på fredag. Och en massa läxor också. Men det är väl bara att le och se glad ut!
Nu ska jag nog sätta i en film eller varför inte plugga? blää..
har iaf sovmorgon imorgon, fösta lektionen börjar vid tio i elva. Riktigt härligt! 

HOPPAS ALLT ÄR SAGT NU OCH ATT NI INTE SLÄPPER HOPPET! ♥

Idag tog jag äntligen tag i att svara på kommentarer jag fått under den vääldigt långa tiden jag varit borta. 
Men det har varit såhär: jag har inte alls vart på något speciellt blogghumör, och det har inte hänt allt för mycket roligt i mitt liv just nu så har känt att det inte varit någon idé att tråka ut er med en massa babbel om ingenting!
Anledningen till att jag just börjat nu idag igen och börjar sakta men säker uppdattera (kan inte lova att det blir så värst mycket men iaf) är väl just för att jag inte känner att kommentarsinkorgen ska bli överfull och jag vill inte 'tappa kontakten' med de få läsare jag faktiskt har så kände jag att jag nu ska börja om igen -efter ett väldigt lååångt uppehåll!
En annan anledning är att min dator har dampat nu i några månader och är hur seg som helst. det tar verkligen år för den att ladda. Men dock har jag haft tillgång till alla de andra datornerna vi har här hemma, men tyvärr så är varje liten dator (förutom min) bildlösa typ. Som på denna dator jag sitter vid nu har jag bara en massa uråldriga bilder och det är inget jag vill visa här .. tyvärr?
Så som ni förstår nu då så blir detta ett bildlöst inlägg. Hoppas det duger? (a Och jag bönar och ber att ni som fortfarande läser min blogg inte tappar lusten! För jag vill verkligen behålla er, och jag nästan lovar att jag kommer bättra mig!!
Så nu är det bara upp lite till er, om ni vill att jag ska fortsätta med bloggen så får ni gärna komentera i detta inlägg! (L)


Hoppas att någon verkligen orkade läsa igenom mitt väldigt långa inlägg, men

inte blev allt för uttråkad. Ville verkligen bara skriva av mig och visa att jag

fortfarande lever! ♥