You'll make it .

Kom in för bara en stund sen. Blev en sväng med Evelina. Mycket länge sen me hörru! gjorde inte så mycket, blev bara en maaaaaaassa snack :) har inte pratat ut på jätte länge, så det var allt skönt. ((slängerkankse upp lite bilder i morgon))¨
Ikväll blir det Idol med massa godis och annat gott! Och imorogn ska jag först jobba i kyrkan -såå tråkigt! Så måste gå upp skapligt , sen blir det att åka och kolla på match i Linköping. Vet inte när jag kommer hem. Så jag lär säkert inte skriva något imorgon, får bli på söndag istället, om jag hinner då för alla läxor o.O 
Oj gud! det är bara två dagar kvar innan skolan börjar igen, massa läxor och pov som väntar. Usch va tråkigt! vill verkligen inte tillbaka, skulle vara skönt med en veckas lov till :) eller vad säger ni?
Nehe nu ska jag nog gå och lägga i en hår inpackning ochsen mysa ner mig under en filt och ladda inför idol :) ha det bra så hörs vi förhoppningvispå söndag. puuusssss

Together are we one

Har nyss kollat klart på mammas pojkar ;) Bobbys mamma är bara för skön! hoho
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, kankse en fim med resten av familjen eller bara allmänt slapp framför datan. Imorogn har jag inte heller någon aning om vad som händer -något kul ska jag alt hitta på! det är ju trottsallt fredag :D
Ojoj! hinner inte skriva mer. Nu ropar far att det blir film. så det blir tt ta fram stora chokladkakan :b puuuussss

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu




Heejhej ! :)

Nu har man varit hos frissan då. Blev faktiskt rätt nöjd :) så lägger upp en sån där Före-Efter bild , så får ni se resultatet.


vad tycks? komentera!


Får se om det blir Anna sen , hon skulle visst göra någon läxgrejs. Annars vet jag inte vad jag hittar på. Bara slappa framför tv:n eller nått. Nu finns der inte så mycket mer att skriva. Så ni får ha det bra så hörs vi! :) puuuussss

Varje gång du ler är det som allting stannar



 
foto: jag - kusin! 
 
hejsan hejsan! :)


Ska fixa mig det sista nu, sen blir det frissan (-för er som inte vet ska jag färga håret) Sen kankse det blir en liten snabbis på stan. 
Kalmar trippen var kanon , fick äntligen sova ut som jag så väl behövde. Träffade även kusin en sväng, alltid lika kul o träffa dig min solstråle! Kunde faktiskt stannat någon/några dagar till. Men men nu är det som det är. Tog en snabb dusch igår när jag kom hem , sen bara slapp framör tv.n. JUSTE! Fick åka med "skabbtåget" hem :s vilket jag verkligen hatar! Det var så trångt och fullt med människor när vi lämnade Kalmar , så det var folk som fick stå. &vissa trände ihop sig på ett säte :p allt bara för att få en plats. hoho Plus att det var så varmt så man nästan fickpanik ett tag. usch! Jag gillar verkligen inte skabbtåg! 
nehe nu ska jag kila , så hörs vi sen :) puuuuussss 




Har inte känt den där känslan fören jag träffade dig.




Sista inlägget innan jag åker till tågstationen.
Ni får ha det så bra här hemma! Så hörs vi när jag kommer hem.
Om ni vill får ni gärna smsa, kommer ha såå tråkigt på tåget -.- hoho
Nejnej nu ska jag packa det sista , sen kommer mammasen och hämtar mig.
HA DET BRA ! :)

När du ler så ler jag.


Nemen hejsan! :) 

första dagen på höstlovet! vilket känns underbart.
måste börja packa och göra mig iordning. Ska hinna med tåget vid halv tre.
Kommer inte ha möjlighet att blogga nu únder några dagar. Men ni får hålla ut.
Bloggar nog antingen på onsdag eller torsdag -får se vilket som blir lämpligast.
Nehe , nu måste jag kila. ¨Så jag hinenr bli färdig innan mammsen kommer o hämtar mig.
Så ni får ha ett förtsatt trevligt början på höstlovet! Så hörs vi :) puuuuussss

Rörigt.

fixar lite nya grejor på designen, så det ser ut lite som det gör för tillfället. Fixar det när jag kommer hem sen på onsdag-torsdag, eller om jag hinner lite imorgon.
så detta få vara till senare. :)

I roul the world.


Wiiiie : Nu är det såhär. Äntligen har jag bestämt mig. just ni känner att jag inte skulle palla Konfaläger i tredagar -start imorgon kl 8.00 . Så jag tar mitt pick o pack o sticker till Kalmar med tåg imorgon vid halv tretiden istället. Känner att det är behövligt att te det lite lugnt några dagar och bara släppa allt här hemma. Sticka ifrån Vimmerby några dagar. Åååh känner att det kommer bli hur skönt som helst. Och ni alla som åker på Konfalägret å ha det super! (L) 
så jag ska börja plocka iordning allt som jag tycks behöva ha med mig. Får inte glömma kameran!  Allt känns bara för härligt just nu! :) PLUS ATT DET ÄR HÖSTLOV OCKSÅ!

Blev inget bloggande varken i fredags eller i  igår. Fick ingen riktigt tid till de.
Men fredagen spenderades med Anna :) vilket var helt underbart! Kollade idol och hade massa mys! (a -mycket skratt och leenden också!
igår (lördag) väcktes jag vid 12.00 för att jag skulle hinna morna mig till Ett då det var dans som gällde! så jag tog på mig mysbyxorna linne och en t-shirt. sen hoppade jag på cyklen upp till idrottshallen. Var allmänt seg när vi började. huvudet hängde inte riktigt med. Blev bara slapp framför tv:n restan ev dagen. 
Och idag följde jag med Mammsen till ALV (astridlindgrensvärld) en sväng var ju såndär marknad. Vilket inte var så lyckat iaf tycker jag! regn o knappt inte nått att varken kolla på eller köpa för den delen. Men lite godis blev det allt. hoho Och nu ´har jag bara deat framför burken.

Kommer inte blogga på ett tag nu då eftersom att jag drar till Kalmar imorgon till onsdag. Men ni kan ju sms så gott det går :) så hörs vi när jag kommer hem!  puuuuussss

Du snurrar min värld .


Är super trött, så det blir bara ett snabb inlägg. Har inte gjort ett piss idag känns det som. Först skolan , vilket var som vanlug, slagg svenskan så fick håla där ett tag (y) Sen bara degat framör tv:n. Juste blev en liten snabbis o följa med mor o handla. Fick en super god middag idag också. Hemma gjord pizza på tortillas ;) de ni!
hoho. Nee nu ska jag ta tag i tyska boken o göra läxan tills imorgon. Sen blir det tv en stund ikväll också. Måste ju bara se inlåst :o vet inte riktigt varför jag kollar på det, såg det första sen har det bara blivit att jag vill se dom andra avsnitten. Kuul imorgon också! :D <3 nehe tyskaboken kallar.  puuuusss



Kan inte sova. Du finns i tanken hela natten




Jag vet hur det känns att vara utan dig. Du var min högra hand för du kände mig.




Blev iget bloggade igår. Var bara för allmänt trött helt enkelt.
Stod i cafeterian igår i skolan med Monica , alltid skönt o slippa lite lektioner. hoho
idag har det bara blivit slapp, tog på mig myskläderna direkt efter skolan , frös som jag vet inte vad.
Juste har beställt tid för att färga håret nästa vecka! :) alltid lika kul de (a' blir ingen speciell förändring , bara lite ljusare. ALLT ser bara så grått ut. så jag måste iaf hålla ut en vecka till.
vet inte vad som händer imorgon läxor o sånt skulle jag tippa på. På fredag har jag riktigt kanon planer iaf! Det kommer bli det bäst på länge! det Lovar jag! hihi . Nu blev ni allt nyfrikna va? :b ni får allt ta o vänta lite. Berättar det på fredag , om jag nu får tid till att blogga. nene nu ska jag inte bara sitta här och ruttna, ska allt gå o ta mig några annanasbitar att gotta sig med :) 

remember my name

Tar alldeles strax min cykel och cyklar till skolan. Efter skolan sen blir det läxor &dans :) Hoppas på att kunna gå o lägga min skapligt idag. Har inte sovit ett dugg inatt o.O så är helt slut. Får se om jag ens orkar skolan.
ska fixa mig lite till. så ha en bra dag alla! :D tjjaaiiiooo!


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här




Hejhej halojj'

Hemma från hockeyn nu. Fryser som bara den! tur att man har kamin som man kan sitta och mysa sig framför C:
blir bara ett snabbinlägg, ska gå o tillbringa framför tv:n med en god rabarberpaj som mamsen har bakat. mumms! Får se om jag hinne blogga imogon , är ju en ganska stressig dag som väntar. -Skolan , läxor , dans, läxor, sova. En helt vanlig måndag i mitt liv :) inte illa de ni! :o 
så nu ksa jag dra mig till soffan där pajen och filten väntar. Höres gott folk" ! 

I would hold you in my arms, I would take the pain away




Hemma från konfaträffen nu. Är allt i en mysig lite grupp ^¨hoho. Blev försrt gudstjänst i kyrkan -snark... så otroligt segt så det finns inte. Sen blev det en liten träff för att snacka, och sen till kyrkan igen med ännu mera prat. Ska bara säga det att det är riktigt kallt ute.
Så nu har jag bara ätit lite, ska upp till ishallen nu typ och kolla på när bror spelar hockey (finns inte så mycket mer att göra en söndag) Orkar inte göra läxor -som jag visst skulle behöva. Men det kan vara skönt men en läxfri dag för en gång skull. 
nehe , nu måste jag kila. Bilen kallar. tjjaaiooo!
   

You are my everything!

hejsaan ! =)


ännu en dag snart över. Shit vad fort helgerna går, det är redan söndag snart! :o inte alls kul att det bara är en dag kvar innan skolan plus alla läxor börjar.... men men om en vecka är det iaf höstlov, vilket är tummen upp! (y)
idag blev det stan med mamsen , skulle hitta en jacka bla. Hittade en som fick duga- orkar inte leta mer, har fan letat igenom hela linköping och stan här flera gånger. Så det blev en svart vanlig- jacka :) blev att rensa ut lite andra vintergrejer idag också, hittade bla mina efterlänktande sockar :b blev sjukt glad! hoho så har gott runt med dom nu hela kvällen -mys kallas det! Lämnade även in min mobil idag -kommer sakna den dom närmaste veckorna "/ hoho nejmen jag får nöja mig med min gamla sålänge , så försöker klara ut hur allt fungerar , lite smått irriterad för det/den vill ju inte precis som jag vill! hoho
men imorgon blir det somsagt konfaträff i kyrkan till 4ungefär, sen hinns det väl inte med så mycket mer. Blir kanske lite hockey och ev lite läxor. (sånt som måste göras) Annars är det inget annat inplanerat. tjjiiaaao !

 


just follow your heart

hejsam hoppsan :)

sitter här nu , ska till skolan snart. FATTA! det är -8,1 grader ute. Snacka om kallt! :s så det blir ta på sig varmt nu. Slutar 20i två. Då blir det att följa med anna till stan en sväng, sen ikväll blir det bara slapp. Och kolla iidool! :D nu måste jag kila ska pcka idrottskläderna. tjjingeling!

then it's time to go

JUSTE FICK HEM SKOLKATALOGEN IDAG OCKSÅ!  :D
jag ser helt mupp ut vill jag lova! :s
blir aldrig nöjd. Så till nästa år i nian då det är sista året på högstadiet, har jag betämmt att det ska bli bra!
man kan ju iaf hoppas på de! hoho


it's not your problem, it's mine

hejhej alla där! :)

idag slutade vi skolan skapligt. Hade musik sista timmen. Vi 7 tjejer i klassen skulle öva in en låt och sen sjunga den inför hela klassen , (vi hade bara 15 minuter å oss att öva) :d gick väl sådär. Sjöng: "jag vill var din Margareta" hoho . Jag är väl ingen natubegåvning på att sjunga om man säger så. lät hur falskt om helst :s ooouups! sorry gruppen.
Har bara skrivit på min novell idag. Nu blir det att träna lite på tyskan sen sätta sig framför tv:n tillsammans med mor skulle jag tro. IMORGON ÄR DET FREDAG! :D och även sista dagen i skolan denna vecka (y skönt'!
veckorna går ganska fort nu för tiden tycker jag , och det är ett stort PLUS!
Vet inte vad jag hittar på i helgen det är sånt som märks, på söndag blir det iaf Konfa träff i kyrkan.
ska gå o &ta en frukt eller nått , sen sätta mig vid kaminen och träna läxan.  tjjaaaooo !

What do you feel when you look in the mirror, are you praud?






This is how you remind me

oj oj oj , jag är glad om någon!

Men  jag börjar såhär: Det har bara blivit en massa slapp idag. Kollat Andra avenyn nyss -blev inte det igår , var ju tvungen att plugga till hemkunskapsprovet vilket gick skapligt bra ;b (tror jag) Sen har jag bara kollat lite Riverside avsnitt också, vet inte riktigt vad man ska säga om den "serien" den är lite sådär blaha blaha .... hoho! 
Min kusin Daniel ringde nyss också! :o har inte snackat med honom på typ år! O vet ni vad, han kommer hit snart! asså shit snart om typ några minuter. Han var ändå här i stan/byn och skulle hämta lite saker så han skulle svänga förbi här , Fatta vad glag jag är! :D Hihi . Han &hans tjej kommer.
nehe nu ska jag nog kolla lite mer på den där blaha blaha serien jag snackade om.  Take care !


puuuussss

deep inside me

Inte gjort nått speciellt idag inte. Bara skolan.
Blir en sväng upp till ishallen snart, sen hem o plugga- har HKprov imorgon. segt , bara en massa plugg varje dag!Men sen får man inte glömma att det är andra avenyn idag också :)
Praoplats fixad nu iaf! Blir Mediapartner, har snackat ihop mig med granne så det kommer nog bli en kanon bra vecka <; får vi hoppas iaf, (fast det är inte fören v47)
nene .... finns inte så mycket mer o skriva. Så det blir bara ett helt onödigt snabbinlägg helt enkelt. see ya!


puuussss


long long time ago .

nehe nu ska jag nog gå o träna lite på tyskan tills imorgon, o sen får vi se om jag orkar plugga lite till matteprovets andra del som är imorgon. (dom svårare uppgifterna) ska ta ett glas varm obóy också o krypa ner i soffan. (yy 
imorgon blir det Anna :) det ser vi fram emot!
nejdu! nu ska jag kila , hade * 


puuusss


When you say nothing at all

Hemma från skolan nu. Blir bara ett snabbinlägg. Ska nämligen till sjukan snart. Så far kommer och hämtar alldeles strax. Får se vad jag gör när jag är hemma igen , lite läxor blir det iaf.
Fredag imorgon också -me like!
aja ska ta en macka nu ..

puuussss

Det finns en första gång för allt.




Kollade på "arga snickaren" förut , sen blev det duschen &nu sitter jag här ihopkrypen i en filt :) iihh , mys på hög nivå!
ska nog ta o kolla på en film nu , eller hmm det kankse blir sängen för min del? känner mig skapligt trött o.O 
Helgen kommer iaf bli super!  Först Anna på fredag !<3 Sen på lördag blir det en heldag med familjen i Linköping- shopping står på listan, på kvällen sen blir det god mat hos några vänner till familjen! Sen på söndag blir det att tillbringa mesta delan av dagen med laget ute i frödinge äta gott o ha allmänt trevligt! :)
nene . nu ska jag bege mig till sängs eller nått liknande. Om någon vill veta , HAHA
 
puuusss

jag är inte död , jag lever fortfarande!

känner att bloggen varit lite halvdöd? på sistone. jag är ledsen för det. Har bara varit så himla mycket med skolan o så. Men nu är jag Back on track som man säger (:

skola idag till fem i halv tre, men hade matte prov sista lektionen också , gick inget vidare! usch på matte. Idag få vi se vad jag hittar på , har lite läxor tills imorgon också så det är bara o sätta igång så man har det gjort. Bara en massa plugg hela tiden! både denna o förra veckan, har inte knappt gjort någoting annat. Blir så sur på't. Får se om men kameran kanske hänger med ut ett tag eller också blir det bara o slappa framför tv:n.
nu måste jag kila , ska äta lite. Bloggar sen.

puuusss ♥