Torsdag, 29 APRIL 2010

Dålig uppdate ring. Haft så himla mycket i skolan nu de senaste dagarna. Och nu kommer ännu ett sånt där tråkigt inlägg med bara en massa impuls text och ingen bild! (photoshop har inte funkat, och har inte riktigt haft tid att sätta mig och redigera)

Är så taggad inför imorgon!
För er som inte redan vet och som undrar så ska jag till Liseberg! :D amazing!
Så jag kommer inte uppdatera någonting då heller. Men håll utkik för troligtvis på lördag dyker det upp en tävling :)
Nu ska jag inte sitta här mer, borde sova så jag är utvilad och redo att ha så skoj imorgon. Men först blir det att gå ut med tvätten ;)


Ha en super fin Valborg alla!



Måndag, 26 APRIL 2010

Hejsan! Gud vad tiden springer iväg. Det går verkligen fort nu. Snart är det somamrlov och allt! (L)
Har ganska mycket plugg denna veckan så det kommer inte bli så mycket uppdatering, men förhoppningsvis kommer det upp en tävling i slutet av veckan hade jag tänkt. Vad tycker ni om de?
Ikväll blir det dans -hur kul som helst. Sen bara en massa plugg plugg och plugg.
Och på fredag är man ledig från skolan för då blir det Liseberg :D längtar enormt mycket!

Hoppas ni haft det bra fram tills nu ch fortsätter på samma spår ♥

Onsdag, 21 APRIL 2010




Ohej vika dagar!
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Som ni vet har jag ju paro denna vecka så det tar upp en hela del tid och ork! Sen har jag även träningar lite hit och dit, och idag var dte konfa träff, så jga hoppas ni förstr när det blir lite glest med uppdatering nu ett par dagar (a
Juste! Imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstrena möttes jag av denna syns ↑ ↑ Kolla det snöar! Och det är snart början av maj! ;o helt sjukt om ni frågar mig. Och inte det minsta kul!
Imorgon blir det ett besök hos läkaren också. Snacka om att jag är nervös!

Nu ska jag förstätta kolla på tv en stund innan det blir sängdags. Ha det bra så hörs vi .. när vi hörs helt enkelt ;)

Måndag, 19 APRIL 2010

Först praodagen avklarad! Helt okej :) Ikväll blir det dans om alltid på måndagar. Ska även försöka få lite skolarbete gjort och kankse ta en springtur också.
Finns inte så mycket mer att skriva, så ni får ha en bra kväll så hörs vi!








( det går inte laddaupp bild, så detta inlägget få bli utan! )

Söndag, 18 APRIL 2010


en rätt gammal bild på mitt kusinbarn -inte bästa kvaliten heller! s t å  u t !

Skapligt seg dag idag.
Inte gjort någonting speciellt. Hade match med b-laget på förmiddagen. Annars har jag bara degat. Och nu väntar en veckans prao :) ska bli väldigt skönt! Men det betyder ju inte att man slipper läxor och skit, nejnej inte alls! ;o usch! Nu blir det film och en stor skål ananas! ^
Hoppas ni haft en bra helg alla ♥



Håll utskik, Ny tävling dyker nog upp snart!

Lördag, 17 APRIL 2010




'Godkväll alla!

Idag blev det att gå upp tidigt. Hade ju öppethus på skolan. Så två lektioner tillsammans med klassen blev det. Sen blev det en sväng på stan. Hittade lite tröjor till dansen och lite annat behövligt. Sen blev det att åka till farmor och fira henne. G r a t t i s!  Kallt och blåsigt väder idag -inget kul alls!
Och nu sitter jag här. Skaplig huvudverk, så för min del blir det bara att ta det lugnt ikväll. Blir förmodligen film snart.
så hoppas ni får en bra Lördagskväll! Ü

Allt ligger i dina händer nu.





lite färgad / svartvit? komentera!!

SVARAR!

tack för alla fina komentarer jag får :)
Här kommer  några som jag inte kunde svara på på era egna bloggar. Hoppas ni som skrivit dom ser detta! Tack







sv; Tack så jätte mycket Linnea! :) jag blir såå glad vill jag lova!




sv; tack så oerhört mycket!
Joo allt är bara bra med mig, hur är det själv? :>





sv; Tack så mycket! (:
okej, aa visst (a men tyvärr funkade det inte att komma in på din blogg"/ så skicka gärna om din blogg adress igen så ska jag ta mig en titt. 

Fredag, 16 APRIL 2010




Ännu en dag med underbart väder!
sitter och väntar på att maten ska bli klar, jag riktigt känner hur grill lykten sprider sig! Jag bara älskar grillning. Det är andra gången iår som vi grillar, är vi lite tidiga eller har någon av er okcså börjat med grillsäsongen? :)
hoppas på att kunna ta en promenad efter vi ätit. Sen ikväll blir det förhoppningsvis tv:n som gäller.
Juste imorgon är det faktiskt så att jag ska till skolan och ha två lektioner, weard kanske ni tänker? är hon så usel så hon måste ha kvarsittning över en helg! ;o haha nejdå! det är såhär att vi ska ha typ öppethus eller vad det heter -alla klasser har två lektioner var. Sen så kommer vi vara lediga på Valborg istället. Och vet ni vad? Då bär det av till Liseberg för min del! :D shiit vad jag längtar. Det kommer bli super (y)

men, nu ska jag ut och ta vara på det fina vädret! se ya!

Onsdag, 14 APRIL 2010




Ååh jag bara älskar vädret!

Äntligen en lugn dag. Hade bara HKprov på morgonen, och en kvarts NO sen skulle alla åttor till gymnasiet och kolla runt. Jag hade valt Samhäll -men få se hur det blir emd den saken tills jag börjar där. Slutade därför vid 12.00. Hur skönt som helst! Så jag har baras lappat och varit ute i det fin fina vädret :) och inga läxor tills imorgon heller, gud vad härligt! Och igår var det första ute träningen på gräs, det börjar närma sig sommar!
Nu ska jag dricka klart min smoothie samtidigt som det blir lite redigering.

SNABBINLÄGG!

Kom precis hem från dansen. Super kul! :) Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det plugg och tv.
Ha det bra så hörs vi imorgon


MÅNDAG, 12 APRIL 2010





Godmåndag alla människor!
♥ Sitter här med lite tyska glosor framför mig. Går inte så bra att träna när man sitter vid datorn, man går bara in på en massa saker och skiter i läxan. Inte bra men kände att jag kunde uppdatera här när jag ändå var inne ;)  Hoppas ni alla haft en bra måndag. Som sagt så började vi skolan igen efter lovet. Lite segt sådär till och börja men men vädret är u n d e r b a r t! Sol och inte alls kallt. ME LIKE!
Tog en lite runda med kameran ute för en stund sen, blev lite bra bilder knäppta. Lägger nog upp de här sen (men har ju fortfarande kvar sen förra gången) ouups"
Ikväll blir det dans som vanligt då. Har saknat det. Det har ju trots allt gått två veckor sen sist.
Nu ska jag slita mig här i från och fortsätta med tyskan.

Oh My Gud! ♥♥♥♥



Sitter och svarar på alla komentarer
som trillat in nu under eftermiddagen. JAg säger bara en sak. ME LOVE! Det är verkligen hur kul som helst att så många har kommit till min blogg, och gillar det jag gör och skriver om (a Och inte bara att besökarrekordet ökat lite! ;o Herregud säger jag bara! Är uppe i 485 besökare just nu! Är inte det helt sjukt?!
Jag älskar verkligen er alla som förgyller min dag med era fina komentarer -hoppas ni fortsätter! Det värmer verkligen ♥

Tillbaka till verkligheten nu. Tog just en liten fika tillsammans med familjen.  m y s i g t .
Ska förstsätta svara på komentarerna nu, sen blir det en film innan det är dags att sova. Skola imorgon =inget vi ser fram emot :( men men det är bara att bita ihop.

Hörs sen eller imorgon

FÖLJ MIG GÄRNA MED BLOGLOVIN'


Många nya läsare, varför inte följa mig med bloglovin'? (a Skulle bli super glad!

e r a t  v a l.


bloglovinbloglovinbloglovin

WHAT?! ;o




Ååh, Tack så mycket!

Äntligen funkar bloggtrafik.nu. Har haft det väldigt länge nu men ingenting har hänt med statistiken ;o men så idag kom jag på 'felet' Hur kunde jag? Men nu funkar det iallafall och jag är jääättte glad :D

Tack för alla söta komentarer, det uppskattas verkligen! ♥ ska svara på dom så fort som möjligt!


Den bara växer och växer! Me like!

11 APRIL



Skapligt seg dag idag...
Ska nog göra så lite som möjligt, lite svenska saker och andra skolagrejor blir det nog. Ska laga mat snart också, har nämligen HK-prov på onsdag så jag måste träna en sista gång ;) Anars blir et som sagt en valdigt slö dag idag, vilken är skönt de också. Söndagar är ingeting för mig. Och speciellt inte när man vet att skolan börjar imorgon -då sätter alla prov läxor och inlämningar igång! Usch, men det är bara att stå ut. Två månader kvar till sommarlovet iallafall! Men skönt att det bara är en vecka med mycket slit. För veckan efter sen är det prao. Kan säga att jag längtar!
Nu ska jag återgå till lite fotoredigering, sen fixa maten!


HA EN BRA SÖNDAG!

Trött av allt slappande?

 

bilderna lånade härifrån:


Nu har man kollat klart på Avatar,
helt underbar film om ni frågar mig! Ni som inte sett den, bör verkligen se den! :D Ska fortsätta redigera lite bilder nu, sen blir det sängen skapligt, är hur trött som helst. Är det inte konstigt att man är trött efter en veckas slappande? hmm.. det kankse bara är jag, men jag brukar faktiskt bli de, hehe. K o n s t i g t ?


Vad har ni hittat på denna lördagskväll, hoppas den varit bra iallafall :) ♥

10 APRIL




Bara en dag kvar på lovet. Känns rätt trist. Har inte kunnat gjort någonting speciellt eftersom jag varit sjuk istortsätt hela lovet. Hade tänkt tagit var på denna lördag men nejnej så blev det inte. Inte så kul när vädret är kasst!
Sitter här och redigerer lite bilder och lyssnar på musik. Ikväll blir det Avatar med familjen! :)



© I onsdags firade jag och min kamera ett år! Det bästa köp jag någonsin gjort, ångrar det inte det minsta!
U ♥ Me

8 APRIL


bild från 9 april 2009 - ett år sen imorgon!


Hejsan alla! ♥

Tog en liten bloggpaus i all hast. Men nu är jag någolunda på banan igen. Skulle igentligen blivit massa uppdatering nu under veckan hade jag tänkt -har ju påsklov. Men i lördags gick jag och blev sjuk "/ - feber, svullnade köttlar i halsen, ont i halsen, huvudverk och hur förskyld som helst. Nätterna var rena 'helvetet' kan jag lova! Men nu är jag någolunda frisk igen , lite halsont och allmän förskylning bara ;)
Som sagt har jag ju påsklov nu! Fick det i torsdags. Och jag kan säga att lovet började riktigt bra (men blev dock inte så bra sen som ni läst) Var nämligen på Metro! :D Hur kul som helst! Sen på fredagen bar det av till Kalmar en stund. Sen har jag bara legat i sängen hela veckan.
Så idag var första dagen jag gick ut i friska luften på väldigt länge känns det som. Och ni kankse kan gissa vad som kom fram då?! ....... kameran såklart! ;) hehe så har samlat ihop lite bilder som säkert dyker upp.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, sen blir det film!