FUNDERINGAR



God
morgon! Jag skulle egentligen bara in och skriva av mig lite och skriva att det lär nog inte bli någon mer uppdatering idag. Ska nämligen Jobba mellan 12 - halv 5. Sen Direkt efter sticker jag iväg på fest ute i Gebo eller om min fundering går igenom blir det kankse filmkväll istället. Jag känner nämligen att jag kommer säkert inte orkar vara kvar där så länge iaf.
Men men det märks.
Nu ska jag kila iväg och äta frukost och ladda inför dagen!

ÖPPNA DITT HJÄRTA




Tänk er en liten tråkig och ruggig dag/kväll som denna att krypa ner i sin egna sköna säng tillsammans med en bra bok, underbart.
Och det är Precis vad jag ska göra nu!

HEJHEJ GLADA MIKAELA !




...som rubriken lyder är jag typ super glad just nu! Knappade hem en fjärrutlösare för ett tag sen och jag kan inte bärga mig tills den kommer hem.
Förhoppningsvis kommer den bara inom några dagar :) och jag kan säga såhär: den kommer användas flitigt -tro mig!
Och då kommer det komma upp mer outfit bilder, som en del av er har velat se.




Glöm inte lägga er åsikt ↓ tusen tack!


NY HEADER, IGEN?!

vet inte varför men eftersom jag inte hade något annat för mig blev det ett byta headern (igen) Kände att det inte var så länge sen jag bytte men jag är helt klart nöjdare med denna än den förra :)


Vilken tycker ni är finast? :v
← gamla - nya →

.       



tryck på f5 om den nya inte syns! (den till höger→)

TUSEN KLARA LÖV BLÄNKER I SOLENS ALLA STRÅLAR




Gårdagskvällen (föresten är det verkligen ett ord?) var helt kanon! Först åt och drack vi massor av gott, sen gick jag ut och mötte Eve och träffade lite mer roligt folk, drog sen till lokelen och kollade på film och hade det hur mysigt och kul som helst! :) tog en liten 'natt promenad' innan man drog hem.
Idag blir det nog bara en massa slappande, och imorogn ska man jobba i kiosken på bullerbycup som är här i stan denna helgen. Sen på kvällen blir det fest!


Är det bara vi som har typ storm hos oss idag? ;o

Sjöström x2



Nu kommer nog snart Sjöström x2.
Förhoppningsvis kommer jag ha någonting att göra under kvällen. Annars blir det nog att sitta här.
Var på stan förut en sväng idag. Inhandlade två par tröjar (som kan bli tre!).
Dom dyker kanske upp på bloggen senare, hade tänkt knäppa lite bilder på dom sen.
Nu ska jag byta om och fixa mig det sista innan 'gästerna kommer'! ♥

Regnig morgon


bild från konfirmationen

Alldeles straxt blir det att följa med mamma till stan
, hon skulle visst ha lite små grejor tills ikväll -då sjöström x2 kommer på middag :) så jag funderar på om jag ska springa in till biblioteket en sväng också. hmm... jag får se hur det blir med det. Sen ska jag även hinna med att städa mitt rum innan 'alla gäster' kommer.
Nu ska jag göra mig iordnings så vi snart kan komma iväg!

AVKLARAT!



Kom nyss ur duschen. Nu är städningen av 'båda bilarna' avklarat! känns riktigt skönt att ha det gjort, snart väntar mat sen blir det att åka til v-vik och kolla lite på stan innan det är dags för bio.
Ha nu en skön dag i värmen! ♥

Städning på schemat idag.



Ser ut att bli en skapligt fin dag idag också!
Härligt.
Skulle viljat ut och fota lite men det är lite annat som måste göras innan, ska försöka tjäna en slant -genom att städa våran andrabil invändigt. Lite såhär sommarpengar är väl aldrig fel!
Sen ikväll/eftermiddag blir det att åka till västervik med the familj och kolla bio, det skulle visst bli Knight And Day!
Någon som redan sätt den, är den något att ha?! ^
Annars blir det bara att försöka städa rummet också, kläder vill alltid lägga sig lite överallt -Att man aldrig lär sig! Ha

LÄGG TILL MIG!

bloglovinbloglovinbloglovin


bloglovin

alla nya läsare får gärna lägga till mig på bloglovin' :)
ni skulle vara guldvärda ♥
& tack så mycket för alla fina komentarer, det värmer!

Vem har sagt att färska grisar inte kan vara gott?!




Hejsan hoppsan! :D

sitter här typ nyvaken, somnade visst ifrån filmen jag tänkte se förut, fy på mig! Åkte till gränna med familjen förut. Det hängde allt med lite grisar hem som jag ska mumsa på senare ikväll.
Funderar på att ta en lite promenad nu när det fina vädret har kommit tillbaka. Efter några dagar med regn skiner solen igen! underbart värre.

KLAR!


bild från Forwardscupen förra året


Blev precis klar med designen :)
ska bara fixa lite små grejor. Vad tycker ni om den?

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag ju på cup i Kalmar i helgen, helt okej. Fast vädret kunde varit bättre! Regn i tre dagar, och med regn menar jag inte lite -det vräkte ner hela tiden! usch
och idag är jag hur trött som helst eftersom det blev tidiga mornar. Lite stel i benen är man också men det är sånt som tillhör.
Nu ska jag sätta mig och svara på komentarer, ha det gott! ♥

....

..Sitter vid pappas datorn -där av inga bilder! 
Idag blev det en sväng på stan, lunch med Evelina och sen bara kikade runt lite.




ÄR DET BARA HOS OSS DET KRYLLAR AV TURISTER!?




Imorgon och fram till söndag blir det fotbollscup i Kalmar, så det blir ingen uppdatering alls. Det får bli nästa vecka, då det även nog kommer dyka upp en ny design!
Nu måste jag fortsätta packa. Åker tidigt imorgon -med tåg. (y

Tillbaka efter en skön semester!

 

Hejsan alla! som rubriken lyder så är jag alltså Back igen! :)

Har haft en liten semester nu med familjen i några dagar, men nu är jag tillbaka. De här dagarna har varit helt underbara! Som ni kankse läst så har jag varit i Ullared/falkenberg tillsammans med familjen -sen i måndags tills igår. Lägger upp ett litet inlägg med lite bilder senare som får beskriva veckan.
Hoppas ni alla har haft en bra vecka. Nu ser jag fram emot cupen som är nu till helgen, sen blir det att bara ta det lugnt och sola och bada ännu mer.

Har ni läst någon av dessa?




De här tre böckerna lånade jag härrom dagen. Det var meningen att jag skulle ha några nu när jag åker bort i veckan. Men jag kunde inte vänta. Så nu är den understa boken -Släpp inte taget, klar!
Nu ska jag sluka in mig i ängeln.

Gårdagen i bilder ..


Efter en härlig frukost på altanen bar det av till Västervik, Gränsö.



Där blev det sol och en massa bad i havet -härligt!



Vi stannade för att äta på en pizzeria innan vi åkte hem.



Termometern var uppe i 33,5° men sen steg den till 34,5°. Snacka om hett!



Sen var det bara hem och packa innan man hämtade upp Eve och sen vidare ut till sjön där det skulle bli tältning.



Efter man packat upp tältet var det dags att bada. Och det var inte liite skönt!


Ingen tältning utan godis.


Gick en liten promenad också och så blev det lite kortspel. Sen vid midnatt var vi bara tvunga att ta ett dopp igen! Somnade rätt sent, men så ska det vara när man tältar. Var ute vid sjön hela dagen idag och bara njöt.
Imorgon åker jag &familjen till Falkeberg/Ullared och kommer hem på fredag. Så jag tror inte det kommer bli någon speciell uppdatering. Får se om jag slänger in något från pappas dator. Annars får ni ha det så bra så hörs vi i helgen :)

Idag igen :)

Drar till sjön idag igen, åker snart! Kameran följer med idag så ikväll kommer det uppdatering med förhoppningsvis lite färska bilder :)
Kom precis hem från stan. har barit på biloteket och lite, lånade tre böcker som jag kan ha nästa vecka :)

Ha en bra dag nu i värmen!

Härligt!

Sticker till sjön nu! Ha det bra så hörs vi senare :) ♥

Tusen tack!



Ännu en sån där dag med dålig uppdatering. Ska iaf försöka slänga in ett inlägg per dag, men då kommer nog dom flesta dyka upp på kvällen, för under dagen vill man inte precis sitta inne när det är fint sol &bad väder ute! Hoppas ni förstår.
Tack för alla fina komentarer ♥ dom värmer!
Nu ska jag redigera lite bilder från konfirmationen. Slänger nog in ett inlägg med lite bilder sen, i helgen :)

Är du utråkad? Sätt dig vid datorn ..


bild från konfirmationen

.. det är alltid någontings som stör mig.
Varje gång jag inte har någonting att göra så här lite senare på kvällen, så blir det alltid att man slinker ner vid datorn eller också tv:n. Jag kan inte förstå det! haha

Hur som helst.. dagen i ära har varit kanon! Åkte till kyrkan/församlingshemmet vid nio tiden. Tränade och fikade fram tills nerverna tog över. Då var det dags att tåga in i kyrkan som var invarderad med släkt och vänner :) Gudtjänsten höll väl på i sisodär 2 timmar, med sång och ukulele spelade. Sen väntade fotografering utanför. Efter det var det bara att sticka hem och duka upp all mat till släkten. Åt gott och fick mycket fina saker. Visar säkert någonting framöver ;) De sista gästerna stack framåt sex tiden, sen dess har jag bara slappat.
Som ni förstår har det varit en hektiskt dag, med massor av skratt och framför allt värme, trodde att jag skulle svettas ihjäl i kyrkan där ett tag :b men förhoppningsvis var det inget som märktes ;)
Nu blir det film!



Ni får ursäkta novellen! Var bara tvungen :)

Bara en massa förberedelser



... idag tills i morgon
. För er som inte redan läst det konfirmeras jag imorgon så då kommer lite släkt hit efter besöket i kyrkan. Hann med några dopp i Gebo idag också, underbart! Jag tror faktiskt att idag har det varit den varmaste dagen iår ;o helt sjukt! Termometern visade 30 grader vid ett tillfälle! Helt insane.
Nu sitter jag och planerar helgen som förmodligen kommer bli tillsammans med Evelina + kankse lite annat folk. Grymt roligt vi kommer ha.
Imorgon blir det som sagt konfirmation så det kankse inte blir någon uppdatering. Ska försöka slänga in ett kankse på kvällen, om jag orkar vill säga.


Ha en bra lördagskväll nu! ♥

I´m Back!



Hallå där! :)
super härligt väd er just nu! Nästan 30 grader i solen. Me like
Ligger här i solen och mumsar på lite jordgubbar. Snacka om  s o m m a r.
Ska börja alla inlägg som jag brukar och be om förlåt för en så jädrans dålig uppdatering. ( och som alltid har jag nogonting att skylla på) Kan ju börja såhär: Håller ju på att konfirmera mig så har haft fullt up med det i  tre hela veckor nu, och på söndag är det dags! Då är det den såkallade avslutningen :) kommer bli helt underbart känner jag! Och sen kommer den tunga biten att jag har haft så lite tid och de leder till att man iinte har någon speciell blogglust.
Men nu ska jag försöka blogga dagligen, vi får se om jag lyckas. Har en del bilder att bjussa på också :) bla. från konfirmationen..

Nu ska jag lägga mig i solen och bara njuta! Ha en fortsatt härlig fredag nu! ♥