28 MARS



Puuh, vilken träning. Nästan skrattretande hur många vi var ;b
♦Okej vi gör såhär tycker jag, den som gissar rätt hur många vi var på dagens träning får en fet länkning i nästa inlägg! (inte med tränare inräknat !)
Nu ska jag ta mig någonting att äta innan det blir att varva ner ett tag. Känner mig väldigt stressad just nu. Men om bara en vecka är det ju påsklov! :) skit härligt! När börjar erat påsklov?

Sommartider hej hej sommartider!

Årets första vårtecken! -knäppte kortet lite snabbt härrom dagen.



Dålig uppdatering nu igen. Usch på mig!
Igår blev det en heldag på stan. först en sväng med några tjejer från laget -skulle dela ut några reklamblad, sen en runda med mamma och bror, hittade allt lite smått :)
Och idag blev det att jobba i kyrkan på morgonen. Och ikväll blir det träning =en helt vanlig söndag.

♦ Lite nya grejor på bloggen nu också, kände för att fräscha upp den nu -för det är ju trots allt vår. Är dock inte klar ännu, håller på och fixar och trixar med lite små grejor.
(( tryck på F5 om uppdateringen inte syns! ))

Har ju ställt om tiden till sommartid nu. Så nu är det bara att vänta på sommarvärmen och en massa solsken! :>

ALDRIG MER



Jag tror jag går åt -Huvudet bara värker!
Dags att sova.

26 MARS


Äntligen fredag!
Eller vad säger ni? :) Sitter här och låter musiken dunka i högtalarna -riktigt mysigt en fredagskväll! Har dock väldigt ont i huvudet. Håller också på och trixar med lite uppfrächsningar till bloggen, får se när det dyker upp.
Nu börjar våren närma sig! idag har solen skinit istortsätt hela dagen! Tog en sväng med moppen idag också -ska anmäla mig imorgon så jag får ta körtkortet någon gång.  u n d e r b a r t .

Ska alldeles straxt kolla Wallander tillsammans med familjen. Sen blir det sängen skapligt, ska upp och dela ut reklam på stan i morgon med laget. segt , men men. -vad gör man inte för laget? :b

Nu blir det tv:n och en fet skål godis! ♥

Var är ni vårtecken?



DAGENS
thigts med dragkedja
- Gina
vitt linne - Cubus
randig tröja - Vero moda
stickad kofta - Lindex
armband - gjort själv


Har inte blivit så mycket uppdatering i veckan.
Men det beror på att skolan tar en hel del tid just nu. Idag är faktiskt den första dagen på hela veckan jag har kunnat 'slappna av' någolunda. Skulle haft musik prov i dag också, men våran lärare var sjuk eller något, så då blev det ingeting med det. ganska skönt faktiskt :)
Åt våfflor för en stund sen -är det våffeldagen så är det!
25 mars idag då. Värst vad fort tiden går. cirkus tolv veckor kvar innan sommarlovet börjar, shiit! ;o
Alla pratar om en massa vår tecken nu för tiden och att det varit massa plusgrader på sistone. Lyckost er! Här har den inte alls kommit fram "/ Och alla snödroppar och krokusar som tittat fram. Men här väntar jag fortfarande på de allra första vårteckena. Hoppas att de kommer snart. Jag längtar verkligen!

22 MARS


ett kort långt bak i arkivet!


Hejsan all läsglada! Snart ska jag byta om och sen cykla till dansen. Sen blir det att träna tyska och kanske lite musik ( har nämligen prov i slutet av veckan ) så jag måste vara väl förberedd -för jag kan inte ett piss! Musik historia , inte det roligaste precis?
Har precis målat naglarna, blev en liten brun-lila? färg denna gång. Kände att dom behövde fräscchas upp lite.
Nu måste jag kila om jag ska hinna upp. Men först väntar en lååång fundering på vad jag ska ha på mig! Jag tycks alltid ha problem när det gäller sånt nu för tiden? x) hmm.. borde nog förnya min garderob lite tror jag! Tänk vad skönt när man kan gå i bara short och någon slapp t-shirt, helt underbart! ♥


Det lilla som måste göras.




Hemma från fotbollsträffen nu.
Sen ska försöka lägg in en bild på min mobil jag fick i onsdags (det är några som vill se den) Och mer bilder på det jag fick när jag fylde år kommer nog upp någon gång under veckan.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det nog lite läxor. Och efter det bara ta det lugnt! -rena söndagsnöjet!


21 MARS



Hejsan alla där ute!
Idag har det en sån där slapparsöndag (vilket det nästan alltid är) känner inte för att göra något speciellt nu när veckan är slut.  Igår som dagt kom lite släkt hit på 'kalas' eller vad man ska kalla det. Fick lite pengar, smink, skor och lite annat bra att ha ;)
Snart ska jag kila iväg till Evelina, sen blir det att åka till b-stationen och ha träff med fotbollen. Blir väl lite fika och en massa snack. 

Hoppas ni haft en bra helg

O-M-G


Ojsan vilket rörigt inlägg det blev förut!
Var bara tvungen att testa internet på mobilen.
Var ett tag jag skrev här, har haft lite annat för mig. Som i onsdags så fyllde jag 15 år så jag hade inte lust att sitta här -vilket ni kankse förstår? (a) sen igår var det massa plugg som gällde. Och idag har jag haft storstädning av hela huset. Ska nämligen få lite släkt hit imorgon (vilket jag skrev i det förra inlägget) så det blir förhoppningsvis lite presenter då också! Ååh vad jag älskar födelsedagar och presenter! :D

Nu blir det att kolla solsidan!





19 MARS

Hejsan alla! Sitter här och leker lite med Internet på min nya mobil, som jag fick i onsdags (när jag fyllde år) nu ska jag joina familjen när dom kollar film, och imorgon fyller bror år så lite släkt kommer hit och firas oss. Får se om jag skriver lite mer sen. Men hoppas ni får en skön fredagskväll! :D

16 MARS





Sitter här och kollar på Saltön.
Ska snart sätt mig ner med läxorna. Sen blir det att plocka in smyckesgrejorna för i helgen kommer släkten och ska fira mig och min bror, så allt måste bort.
Blev bara en snabb snabb uppdatering idag. Får se om jag skriver någonting imorgon , för jag kommer nog ha annat att göra. För imorgon är det ingen vanlig dag för då är det min födelsedag! :)

Hehe. Hoppas ni får en bra tisdagskväll!

15 MARS

Godmorgon alla!♥ jag ska snart cykla iväg till skolan. Svenska första lektionen. Sen fortsätter nog dagen som vanligt. Hem och skriva det sista på novellen sen och träna på tyskan, och ikväll är det dans, mycket kul! 

Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi (:







' bara två dagar kvar! '






 


söndagsnöje


bubbelvatten med smak av jordgubb och lime +Wallander!

14 MARS




Söndag och bara 4 dagar kvar!

Hejsan alla där ute! Först vill jag bara säga, Tack till alla komtarer jag fått! ♥ uppskattas verkligen.
Som ni vet var jag ju med B-laget på cup igår. Vi ska nog inte gå in på resultatet men det var en rolig och väldigt kall dag. Kom hem cirkus halv tio -tio. Lyssnade på Melodifestivalen påvägen hem i minibussen, mycket kul! Blev en hel del allsång. haha
Grattis Anna Bergendahl! Om ni frågar mig var hon nog helt klart bäst! Ü
Idag åkte jag iväg med pappa och bror min till Linköping, skulle nämligen kolla på en mobil till min födelsedag (som bara är om 4 dagar!) Till slut kunde jag iaf bestämma mig. Resultat får ni nog se till helgen.
Sitter här med världenshuvudverk. Ska försöka skriva klart svenskan nu också.



Hoppas ni haft en bra helg! (:


FREDAGSMYS




Kom precis frå köksbordet.
Åt en väldigt god fredagsmiddag ;) Ikväll blir det inte att göra så mycket: skriva lite svenska,packa och sen blir det nog lite tv tittande också -för det är ju trost allt fredag & då är det ju fredagsmys som gäller!
Imorgon som sagt bär det av på cup med B-laget till Tranås. Ska blir väldigt kul, men jag kommer vara helt slut när jag kommer hem igen -.- om vi nu kommer till final (vilket vi såklart hoppas på) så spelas den runt tio! ;o och isåfall är vi inte hemma fören vid midnatt. Jag säger bara vilken dag/kväll det kommer bli!
Nu ska jag ta en liten paus från skrivandet och leka lite i photoshop, hittade lite 'gamla intressanta' bilder som kan behövas en fräsch redigering. Får se om jag kanske lägger upp någon/några sen.




Ha en förtsatt trevlig fredag alla! ♥

12 MARS

Äntligen fredag och helg! Är så himla glad just nu! fick sluta vid lunch idag för våran enda lektion efter lunch var inställd, Fatta vad härligt (: så nu sitter man här och ska snart ta någonting att äta (skolmaten idag var inte god alls!) sen ska jag bara njuta av att det äntligen är fredag (y och slappa rejält inför morgondagen. Då jags ka på cup med B-laget till tranås. Kommer vara borta hela dagen, så det lära inte bli någon uppdatering.
Men ni får ha det bra!


'Jag som trodde att våren var påväg! Men inte. Här snöar det, och har istortsätt gjort det hela dagen!'


LITE TIDSFÖRDRIV



Låt bloggen ladda klar, dra sedan musen över bilden!

STUDIEDAG!



10 mars idag och bara en vecka tills jag fyller år!

Härligt med en ledig dag från skolan. Men inte blir man av med skolarbetena! Sitter här och trixar och fixar med novellen, men den vill inte som jag vill. Skulle egentligen träffat Anna en stund idag men , det är så mycket annat som står på schemat -.- ska nämligen på konfaträff idag, sen blir det direkt till träningen och PLUS att man måste göra läxor. Jag som tänkte att ååh vad skönt med studiedag, en ledigdag som man skulle kunna göra precis vad man känner och vill! Men icke!

Nehe måste försöka bli klar med den där 'älskade' novellen.
Eller vad säger ni? Visst är det riktigt härlig med massa läxor och andra skolgrejor när man är ledig?!.... not

8 MARS

Hejsan! Sitter här med tyska och engelska böckerna. Har massa glosor och texter tills imorgon, inte precis det roligaste. Men sen blir det dans iaf, och det har man verkligen sett fram emot (:
Får se om det blir något svenska skrivande idag också. Egentligen behöver jag verkligen det, men vet inte om jag orkar. Men men det är sånt som märks.
Snart ska jag byta om och sedan åka upp till idrottshallen .




' Tack för alla fina komentarer, Gärna mer sånt! (:
'



~

Godnatt! ♥

VILKET SÖNDAGSNÖJE!


Ska försöka slita mig från datorn nu
och krypa ner i sängen med en film. vilket söndags liv!
Har inte blivit så mycket gjort idag. Redigerat lite bilder bara. Sen har jag mest degat och inte gjort någonting alls.
Sovmorgon imorgon, sen dans på kvällen, mycket trevligt!

Funderar på att byta header.... börjar bli trött på den jag har nu, den är så tråkig på något sätt. Ska försöka fixa en till nästa helg.

7 MARS


suddig bild. men jag gillar den


Goddagens gott folk.
ihelgen nu har jag och min bror varit hemma själva (vi har haft FF!) haha. Nej men så det är därför jag inte uppdaterat något. Men igår var jag med iaf med Anna en stund. Väldigt länge sen. Men det var ika kul som alltid. synd bara att det blev lite trassligt på slutet "/ aja. hoppas hon skickar lite bilder som vi tog igår så jag kan fixa ihop lite bilder med redigering och lite ;)
Och idag har jag spelat två inomhus matcher, det var visst någon turnering. men aa jag behöver väl inte nämna hur det gick? Hursom helst.  Just nu sitter jag och försöker skriva lite svenska, men dte ghår inte så bra. När man sitter vid datorn och ska göra läxor så blir det bara att man gör massa andra saker! >.< ajdå

nej nu ska jag ta tag i mitt skrivande. och snart kommer mamma och pappsen hem från Stockholm och då blir det pizza :) ♥






(( bara tio dagar kvar till min födelsedag! ))

GOD NATT

Ska mysa ner i sängen nu och kolla tv en stund. Sen blir det att sova tidigt, för jag är hur trött som helst. Imorgon blir det bara att ta det lugnt och skriva på svenskan. Ska försöka starta en tävling här också hade jag tänkt ;) men nu blir det en skål med vindruvor och sedan krypa ner i min sköna säng!

Godnatt


4 MARS



Hejsan hoppsan alla! (:
vet att jag avrit borta ett tag nu. Men förra veckan var det sportlov sen mitt i allt började internet krångla. Så fick tillbaka det nu i veckan. Men sen har det varit så mycket med skolan denna vecka så har inte riktigt haft tid för bloggen, så den las åt sidan ett tag. Men nu är jag tillbaka! :D
Ny månad nu också. Och inte alls långt kvar till min födelsedag! Bara cirkus gurkus två veckor. hihi
Ska aldelles straxt sätta mig med ett fotbad. Har fått världens vattenblåsa på foten idag ;oo inte kul alls, och ont gör det också! -.- Sen ska jag fortsätta skriva novellen som ska vara inlämnad nästa vecka.



Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket ( fast lite hoppas jag på förstås! ) ♥