TIPSA PÅ NU!



Tänkte börja med en nu grej här på bloggen -Veckan blogg tips!
Istället för ett göra en tävling varje månad tänkte jag börja med detta. Ni får skicka in till mig på mailen eller komentera detta inlägg om ni vill hamna på listan med 'Veckans blogg tips'. Du kan antingen anmäla dig själv eller någon annan blogg du tycker om eller bara är läs värd som ska dyka upp i min menyn en vecka - med länk och bild! Jag kommer slumpvis välja ut den blogg som dyker upp, har ni tur blir det just du som blir placerad i menyn. Varje ny vecka betyder nu blogg!

Man kommer kunna anmäla sig i all framtid så att säga, det är alltså ett öppet tillfälle för er som vill. Varken ett slut datum eller något liknande finns. Den bloggadress ni skickar in kommer som sagt hamna på en lista som jag sedan väljer ut veckans tips ifrån.  Men då måste ni antingen skicka din eller en annans bloggadress i detta inlägg eller så kan ni också skicka till min mail  [email protected]  .
♦ Glöm inte skriva en motivering till just varför du tipsat om denna blogg!
Hoppas att ni skriver upp er på listan nu! ♥


VEM KOMMER NU BLI DET FÖRSTA BLOGG TIPSET!?


(( jag kankse väljer en annan blogg, som jag själv tycker utifrån de ni skickar in ibland. Bara så ni vet! ))




har ni frågor så är det bara att ställa dom!



Söndag, 6 Juni 2010



Hejsan alla! Haft några dagars uppehåll här på blogge
(igen). Åkte ju på läger till Timmernabben i tisdags till i tordags och hade inget tillgång till internet, 'Ska bara säga att det var underbart kul! Bjussar säkert på lite bilder senare!' sen nu de senaste dagarna har jag istortsätt bara sovit..
Idag bev det att jobba i kyrkan och samlade ihop två pluppar så nu har man alla 15 så nu behöver man inte tänka mer på de, skönt. Det kommer förmodligen upp något roligt i bloggen senare, har lite funderingar på olika grejor så förhoppningsvis händer det saker här framöver.

Ha en bra söndag så hörs vi!

Måndag, 14 JUNI 2010

Sticker aldelles straxt iväg till konfaträffen. Ikväll blir det match.
Jag känner bara en sak. Jag kommer vara helt slut efter denna dagen! (Y)

Ha det bra alla så hörs vi så småning om ♥






(( snälla hjälp mig omni kan 'inlägget nedanför!' ↓ ))

Irlandsproblem kanske?

Någon som vet hur man får en animerad bild som man gjort i PhotoScape att funka här på bloggen!?
snälla hjälp mig någon! ♥

Ny design!


Söndag, 13 JUNI 2010



Skapligt seg dag idag. Har bara suttit här och trixat med den nya designen. Kom nyss hem från att ha varit och handlat med mamma 'i spö regn!'. Men nu bröjar det klarna upp lite. Vågen allihopa! ^
Nu får det underbara sommarvädret faktiskt ta och skynda sig fram! Åker på läger på tisdag och då får det inte alls regna. Ska nog ta att snack med dessa vädergubbar. 
Aja hur som helst börjar designen närma sig sin klarhet. Ska försöka få upp den så snart som möjligt (och förhoppningsvis innan jag åker på tisdag)






Outfit - skolavslutningen





Såhär såg jag då ut skolavslutningen i går.

tröja -JC
kjol - Gina
skor - Skopunkten
armband - Gjort själv

Lördag, 12 JUNI 2010 - SOMMARLOV



Sommarlov nu! :) känns riktigt skönt. Fast vädret är inte precis på topp ...
Vill ha sol och värme nu när sommaren äntligen är här! Usch för regn och rusk.

Skolavslutningen var som sagt igår. KOmmer sakna klassen en del, faktiskt.
Sitter och fixar lite på en nu design. Får se när den dyker upp, det lär nog ta att tag har ganska mycket nu de här tre veckorna som kommer, ska nämligen konfirmera mig så de tre första veckorna blir det de, - åka till Götebrog och ett läger bla. Det lär nog bli bra!
Annars är det bara super kul att äntligen ha lov.

Ha en bra lördagskväll nu! ♥

Torsdag, 10 JUNI 2010




FÖRLÅT!



Vill egentligen skriva ett sju meter långt förlåt inlägg just nu
, men jag förstår att inte så många skulle orka läsa det, så jag tror jag skippar de. Hoppas det räcker med ett säga. Förlåt så himla mycket för så jätte dålig uppdatering! och som alltid finns det någonting att skylla på. Skolan har tagit det mesta av min fritid nu i några veckor. Men imorogn är det sommarlov och jag är bara så lycklig för de! :)
Ledig i dag och som sagt var skolavslutning i morgon, men vädret är verkligen hur trist som helst. Ni undrar säkert varför jag är ledig idag? Joo för igår gick vi till 18.00 och hade lite 'lekar' och åt pizza med alla åttor på skolan, mysigt men långtråkigt.
Ska försöka uppdatera dagligen nu igen.
Nu väntar ett pass på träningscykeln. Sen duschen! 

Ha det bra så hörs vi!